Σελίδες


    Το γραφείο μας – ΑΝΑΔΟΧΟΣ με την εμπειρία του στη μελέτη και κατασκευή κτιριακών έργων, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας το οποιοδήποτε έργο του ανατεθεί, από το στάδιο του σχεδιασμού έως και την πλήρη αποπεράτωση αυτού. Το εξειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό, με το οποίο συνεργαζόμαστε, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση του έργου από το επιστημονικό δυναμικό μας, σας εξασφαλίζει το άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα στον μικρότερο δυνατόν χρόνο και με ελάχιστο κόστος.
    Τα έργα και οι υπηρεσίες του πολιτικού μηχανικού στις κατασκευές δεν μπορούν να αντικατασταθούν από την φιλοσοφία ..."φτιάξτο μόνος σου" .
    Το γραφείο και το προσωπικό μας βασισμένο στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση, μπορεί να διεκπεραιώσει το έργο σας σωστά, οικονομικά και στον ελάχιστο χρόνο, χωρίς να ασχοληθείτε και να "φθαρείτε" εσείς.
    Γιατί ... "ο χρόνος είναι χρήμα" και το έργο σας "..πρέπει να ολοκληρωθεί στο χρόνο του και εντός του προϋπολογισμού του".
    Το εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας σας εξασφαλίζει:
        α.Συγκεκριμένο κόστος
        β.Συγκεκριμένες σταθερές και υψηλές προδιαγραφές ποιότητας
        γ.Μέγιστη πιστοποίηση ποιότητας και συνεπώς υπάρχει η μέγιστη εξασφάλιση και εμπειρία.
        δ.Συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
        ε.Σύγχρονα συστήματα δόμησης και μεγαλύτερη αντισεισμική προστασία και ασφάλεια παρέχοντας ελευθερία αρχιτεκτονικής έκφρασης
        στ. Σας απαλλάσσει από το άγχος της κατασκευής (αναξιόπιστα συνεργεία, τεχνίτες, μαστόρους)
        ζ. Έχει τη δυνατότητα να σας παραδώσει τη κατασκευή σας σε οποιοδήποτε στάδιο ξεκινώντας από την αρχιτεκτονική ιδέα έως την παράδοση με το κλειδί στο χέρι.
        η. Η παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες μας δεν σταματάει με την ολοκλήρωση της κατασκευής. Παρακολουθούμε διαρκώς την εξέλιξη του έργου σε βάθος χρόνου και είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε την συντήρηση και τις τυχόν μετατροπές - προσθήκες ή επεκτάσεις που θα απαιτηθούν, με απώτερο σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση του ακινήτου και την διασφάλιση της αξίας του.
    Αντικείμενο της κατασκευής έργου -Καθήκοντα «ΑΝΑ∆ΟΧΟΥ»
        α. Εφόσον μας ανατεθεί και η έκδοση Οικοδομικής Άδειας ισχύουν και τα αναφερόμενα για την Οικοδομική Άδεια.
        β. Εφόσον μας ανατεθεί και η Διαχείριση κατασκευής έργου ισχύουν και τα αναφερόμενα για την Διαχείριση κατασκευής έργου - Construction Management.
        γ. Εφόσον μας ανατεθεί και η Διαχείριση Κόστους Έργου ισχύουν και τα αναφερόμενα για την Διαχείριση Κόστους Έργου - Project Management.
    Σημείωση:
    Για την υπηρεσία αυτή θα υπογραφεί σύμβαση μεταξύ του γραφείου μας – ΑΝΑΔΟΧΟΣ και του Κυρίου του Έργου (Κ.τ.Ε) ΕΡΓΟΔΟΤΗ δηλαδή του πελάτη…[δείτε τις ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ]

  © Free Blogger Templates Photoblog III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP