Σελίδες


    Αναλαμβάνουμε καθήκοντα Τεχνικού Συμβούλου παρέχοντας τις υπηρεσίες μας για ένα χρονικό διάστημα ή για ένα συγκεκριμένο έργο , για τμήμα κατασκευαστικής φάση ενός έργου σε :
    α. Επιχειρήσεις, Τράπεζες, τεχνικά γραφεία, δικηγορικά & συμβολαιογραφικά γραφεία, ιατρεία, κλινικές & νοσοκομεία, ξενοδοχεία, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης & ξένων γλωσσών, συλλόγους – σωματεία & επιμελητήρια.
    β. Δημόσιο, Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. & Ο.Τ.Α. για δημόσια έργα, κλπ
    γ. Πάσης φύσεως βιοτεχνικές – βιομηχανικές μονάδες ως προς τη δυναμικότητά τους και το είδος της δραστηριότητας με την οποία ασχολούνται.
    δ. Ιδιώτες ή Τεχνικές Εταιρείες που κατασκευάζουν ένα τεχνικό έργο πχ. κατοικία


    Πριν από την κατασκευή ενός έργου είναι σκόπιμο να έχει προηγηθεί και μελέτη Διαχείριση Κόστους Έργου - Project Management ενός κατά την διάρκεια του έργου τότε είναι προτιμότερο και τελικά οικονομικότερο να αναθέσετε την Διαχείριση κατασκευής έργου - Construction Management σε κάποιον ειδικό.
    Είναι προφανές ότι τα δύο φασικά στάδια του έργου πρίν την κατασκευή είναι η μελέτη και η επίβλεψη
    Αντικείμενο του Τεχνικού Συμβούλου- ΑΝΑΔΟΧΟΥ
    ΕΚ∆ΟΧΗ «Α»: Ο «ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ» -Κ.τ.Ε. έχει στην κατοχή του τον πλήρη φάκελο μελέτης του «έργου» που περιλαμβάνει:
        α) Προκαταρκτική μελέτη
        β) Μελέτη σκοπιμότητας
        γ) Οριστική μελέτη
        δ) Μελέτη εφαρμογής
        ε) Προϋπολογισμό
        ζ) Όλες τις απαιτούμενες άδειες των αρμοδίων αρχών για την κατασκευή του έργου.
και εξουσιοδοτεί το γραφείο μας - ΑΝΑ∆ΟΧΟΣ για την παρακολούθηση, τον έλεγχο της επίβλεψης της κατασκευής, σε όλα τα στάδια που αναφέρονται ανωτέρω.
    ΕΚ∆ΟΧΗ «Β»: Ο «ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ» -Κ.τ.Ε. ανέθεσε σε Γραφείο Μελετών την εκπόνηση της Μελέτης του έργου και εξουσιοδοτεί το γραφείο μας - ΑΝΑ∆ΟΧΟΣ της παρούσας Σύμβασης για την παρακολούθηση, τον έλεγχο και έγκρισή της, σε όλα τα στάδια που αναφέρονται στην Εκδοχής «Α».
    ΕΚ∆ΟΧΗ «Γ»: Ο «ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ» -Κ.τ.Ε. αναθέτει στο γραφείο μας - ΑΝΑ∆ΟΧΟΣ την από κοινού µε τον ίδιο (ΚτΕ) επιλογή του μελετητή για την εκπόνηση της Μελέτης του «έργου» και ακολουθούν οι ενέργειες της Εκδοχής «Β».
    Ανάλογα με την περίπτωση ο Τεχνικός Σύμβουλος καθορίζει τις προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις και προβαίνει σε έλεγχο των συμφωνητικών ( ή και συντάσσει με ιδιαίτερη αμοιβή) για τα παρακάτω στάδια συνολικά ή αποσπασματικά (ένα από όλα) :
  • Εκπόνηση μελέτης έργου- Εκτέλεση επίβλεψης έργου
  • Διαχείριση Κόστους Έργου - Project Management
  • Διαχείριση κατασκευής έργου - Construction Management ή τη σύνταξη και υπογραφή συμφωνητικών μεταξύ του «Κ.τ.Ε.» και των εργολάβων , προμηθευτών κ.λ.π..
  • Θέματα Ασφάλειας & Υγιεινής για τα τεχνικά έργα.
Σημείωση:
Για την υπηρεσία αυτή θα υπογραφεί σύμβαση μεταξύ του γραφείου μας – ΑΝΑΔΟΧΟΣ και του Κυρίου του Έργου (Κ.τ.Ε) ΕΡΓΟΔΟΤΗ δηλαδή του πελάτη…[δείτε τις ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ]

  © Free Blogger Templates Photoblog III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP