Σελίδες

123


    Αναλαμβάνουμε την έκδοση Οικοδομικών Αδειών, για λογαριασμό των πελατών, για κατασκευή κατοικιών, πολυκατοικιών, προσθηκών καθ' ύψος ή οριζόντιας επέκτασης, μεταλλικών και βιομηχανικών κτηρίων, σύμμεικτων κατασκευών ή φέρουσας τοιχοποιίας.

    Αντικείμενο της Οικοδομικής Άδειας -Καθήκοντα «ΑΝΑΔΟΧΟΥ»
     Η οικοδομική άδεια έχει 2 κύρια μέρη τις μελέτες και την επίβλεψη .
   Η έκδοση μίας οικοδομικής άδειας απαιτεί μία σειρά μελετών και απαιτούμενων δικαιολογητικών τα οποία υποβάλλονται στο αρμόδιο πολεοδομικό γραφείο της περιοχής του έργου για έκδοση της άδειας. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το στάδιο αυτό στην Εκπόνηση μελέτης έργου, και περισσότερα στοιχεία μπορείτε να δείτε στο πλαίσιο Έκδοση Οικοδομικής Άδειας για Δικαιολογητικά Αδείας, Διαδικασία Έκδοσης, Διάρκεια Ισχύος, Αναθεώρηση Αδείας, Σύνδεση με ΔΕΗ-ΟΚΩ.
    Μετά την έκδοση της άδειας ακολουθεί η επίβλεψη της κατασκευής του έργου. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το στάδιο αυτό στην Εκπόνηση Επίβλεψης έργου.
Σημείωση:
    α. Επιπρόσθετες μελέτες όχι πάντα υποχρεωτικές είναι οι μελέτες σκοπιμότητας, οικονομοτεχνικές, περιβαλλοντικές, κ.λ.π.
    β. Πριν από την κατασκευή ενός έργου είναι σκόπιμο να έχει προηγηθεί και μελέτη Διαχείριση Κόστους Έργου - Project Management ενώ κατά την διάρκεια του έργου και εφόσον δεν θέλετε να αναλάβετε οι ίδιοι της ευθύνες και υποχρεώσεις της κατασκευή αλλά και να "φθαρείτε" εσείς αφού οι κατασκευές δεν μπορούν να αντικατασταθούν από την φιλοσοφία ..." φτιαχτό μόνος σου" , τότε είναι προτιμότερο και τελικά οικονομικότερο να αναθέσετε την Διαχείριση κατασκευής έργου - Construction Management σε κάποιον ειδικό όπως εμείς.
    γ. Για την υπηρεσία αυτή θα υπογραφεί σύμβαση μεταξύ του γραφείου μας – ΑΝΑΔΟΧΟΣ και του Κυρίου του Έργου (Κ.τ.Ε) ΕΡΓΟΔΟΤΗ δηλαδή του πελάτη…[δείτε τις ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ]

  © Free Blogger Templates Photoblog III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP