Σελίδες


    Προσπαθούμε να βοηθάμε το κοινωνικό σύνολο να κατανοεί µε ορθό τρόπο δημόσια θέματα τεχνικής φύσεως, να το διαφωτίζουμε για τα πραγματικά δεδομένα τους, να χρησιμοποιούμε τεκμηριωμένες απόψεις και να αντιμαχόμαστε αναληθείς ή εξογκωμένες απόψεις, όταν αυτές τείνουν να οδηγήσουν σε ζημία του δημοσίου συμφέροντος.
    Θέλουμε να βοηθάμε, εφόσον καλούμαστε, από τους δημόσιους λειτουργούς µε τις γνώσεις και την εμπειρία μας, για την κατάρτιση ή βελτίωση διατάξεων πάνω σε θέματα τεχνικού περιεχομένου, που αφορούν μεγάλες κοινωνικές μάζες, οι ομάδες κατοίκων ή μεμονωμένους ανθρώπους ή περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποταθούν λόγω οικονομικών στην ελεύθερη αγορά.
    Θέλουμε να διατηρούμε το κύρος μας ως Μηχανικός-ενεργός πολίτης, από οποιαδήποτε θέση βρισκόμαστε αλλά και από οποιαδήποτε θέση μας ζητηθεί.
    Διαθέτουμε τiς υπηρεσίες, τη γνώση και εμπειρία μας ως τεχνικοί σύμβουλοι ή τεχνικοί ασφαλείας ή για την σύνταξη ελέγχων δομικής και μη δομικής τρωτότητας κτηρίων (δημόσιων ή ιδιωτικών) σε οικονομικά ασθενείς συνδημότες μας, σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, περιβαλλοντικούς και πολιτιστικούς φορείς, σε τοπικά αθλητικά σωματεία ή συλλόγους, κλπ.

Σημείωση:
Οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

  © Free Blogger Templates Photoblog III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP